Odoo

 

Odoo is een open-source bedrijfsbeheersoftware die een uitgebreid scala aan zakelijke toepassingen biedt, variërend van CRM (Customer Relationship Management) tot boekhouding, voorraadbeheer, HR (Human Resources), verkoop, en nog veel meer.

Het is ontworpen uw organisatie te helpen bij het beheren van verschillende aspecten van je activiteiten, allemaal binnen één geïntegreerd platform.

Maak een afspraak

Maak je personeel gelukkig en run je bedrijf met één app

Odoo biedt een uitgebreide suite van zakelijke applicaties die je in staat stellen om efficiënt verschillende aspecten van uw bedrijfsvoering te beheren, waaronder klantrelaties, inventaris, personeelszaken en verkoop.


 Contact

Ontketen de Odoo mogelijkheden

Met zijn modulaire aanpak stelt Odoo gebruikers in staat om specifieke applicaties te selecteren en te integreren op basis van individuele behoeften, waardoor je een op maat gemaakte oplossing kan creëren die perfect aansluit bij je bedrijfsprocessen.


 Contact

1 app of de hele suite, u kiest!

Als open-source software biedt Odoo flexibiliteit, aanpasbaarheid en schaalbaarheid, waardoor het geschikt is voor zowel kleine startups als grote ondernemingen die op zoek zijn naar een robuust bedrijfsbeheersysteem.

Maak een afspraak