Consultancy & Advies


Dit omvat het bieden van deskundig advies aan onze klanten over hoe u Odoo het meest effectief kan implementeren binnen uw bedrijfsprocessen. Dit kan onder meer het identificeren van de behoeften van de gebruikers, het adviseren over welke Odoo-modules het beste passen bij deze vereisten, en het opstellen van een implementatieplan om te voorzien in een soepele overgang naar Odoo.


Maak een afspraak

Aanpassingen & Maatwerk


Odoo is een zeer flexibel platform dat kan worden aangepast aan de specifieke behoeften van een bedrijf. Wij bieden aanpassings- en maatwerkdiensten om Odoo-modules te configureren of aan te passen, nieuwe modules te ontwikkelen en integraties met bestaande systemen te implementeren voor een naadloze werking. 


Maak een afspraak

Training & Ondersteuning


Een succesvolle Odoo-implementatie vereist dat medewerkers goed zijn opgeleid in het gebruik van het systeem. Wij bieden trainingssessies voor eindgebruikers en beheerders om hen vertrouwd te maken met de verschillende functies en mogelijkheden van Odoo. Daarnaast bieden we ook doorlopende ondersteuning om vragen te beantwoorden, problemen op te lossen en eventuele technische hulp te bieden na de implementatie.


Maak een afspraak